Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте мнение за...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте мнение за...

Баща ми има Алфа 146 1.4 Т.С.на газ.Когато загрее колата,почва да гърми на газ,а на бензин спира помпата и когато изстине се оправя.
    Моля,помогнете!
    Alfa 156 2.4jtd

Тая тема трябвало да я пуснеш в раздела 145/6. Там биха ти дали по-компетентно мнение.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.

Comment

Не дават!
      Alfa 156 2.4jtd

Comment

Нямам идея за какво става въпрос, но мога да преместя темата в раздела АЛФА НА ГАЗ. Там може да имат отговор на въпроса ти.
        ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Като гледам мненията,май едното е от ламбда сондата,а иначе прехвърлих темата
          Alfa 156 2.4jtd

Comment

Какво прави ламбда сондата знаеш ли?
            Защо ще гърми от нея?

Comment

Значи по-горе съм споменал и за бензиновия проблем,а и сондата взима данни от изгорелите газове за компютъра
              Alfa 156 2.4jtd

Comment

Ако съм разбрал правилно, бензиновата помпа ти спира, тоест ?
                Оставаш без гориво и гаснеш?
                Ламдата като се прецака - колата минава в авариен режим, започва да ти гори повече и да върви по-малко, но не спира!
                Има оплаквания от миризма на неизгорял бензин, тоест богата на бензин смес..... горят гърнета и ......
                Да спира помпата от ламбда сонда?
                Затова питам ако си сигурен - обесни прозрението до което си стигнал, може да е от полза и за други.

Comment

Това е загадка и за мен,но имаше данни за дефектирала сонда:сутрин
                  като запали,заработва на ниски обороти и гасне,след като загрее се оправя,а сега какво и стана май само Бобо ще каже!
                  Alfa 156 2.4jtd

Comment

Просто не са сложили симулатор за ламдасондата и трупа грешки в компютъра.От мен съвет:внимавайте къде си слагате газова уредба!!!
                    Alfa 156 2.4jtd

Comment

Working...
                    X